Начелник општине Соколац Милован Бјелица православним вјерницима честитао Васкрс

0
49

Начелник Сокоца Милован Бјелица, поводом највећег хришћанског празника Васкрса, упутио је честитку Његовој Светости патријарху српском Порфирију, архијерејима, свештенству и монаштву Српске православне цркве и грађанима православне вјероисповјести у свим српским земљама и дијаспори.

  • Желим да у име Oпштинске управе и у своје лично име поводом највећег Хришћанског празника Васкрса упутим најсрдачније честитке Његовој Светости патријарху српском господину Порфирију, архијерејима, свештенству и монаштву Српске православне цркве, грађанима православне вјероисповјести у свим српским земљама и дијаспори. Да нам предстојећи празници донесу Божији благослов и духовни мир уз много радости и среће.

У својим молитвама поменимо мученике који пате и страдају од распетог Космета до Лике, Кордуна, Баније, Славоније и Западног Срема. Нека предстојећи празник васкрсења, свима донесе нову наду и вјеру у боље и свјетлије дане. Да радост Христовог васкрсења испуни наше душе и срца љубављу. ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!“– наводи се у честитки.